В інтернет потрапили перші фото Leap C11 EREV. Недорогий електричний кросовер офіційно презентують 9 лютого і він надійде у продаж за ціною, меншою за 30 000 доларів. Про це повідомляє «Фокус» із посиланням на сайт CarNewsChina.

Кросовер розширює лінійку моделі Leap C11, відомої з 2021 року. Головна його відмінність – змінена силова установка.

Новий Leap C11 EREV зберігає 272-сильний електромотор на задній осі і здатний розігнатися до 100 км/год за 7,9 секунд і розвинути 170 км/год. Разом з тим з’явився новий 1,2-літровий бензиновий двигун на 131 к. с. — він не обертає колеса, а лише виконує роль генератора та виробляє електроенергію (як у BMW i3 чи новій Mazda MX-30 ).

На батареї запас ходу Leap C11 EREV невеликий — всього 285 км. Однак при підключенні генератора він збільшується до 1024 км.

Китайський кросовер Leap C11 EREV відрізняється обтічним дизайном з тоненькими фарами та ліхтарями. Від стандартної моделі його можна відрізнити за зміненою передньою частиною.

У салоні на передній панелі встановлено відразу три дисплеї, причому один із них передбачений для пасажира. Оснащення включає функцію розпізнавання обличчя та автопілот.