На український ринок вийшла нова Toyota Corolla Cross. Компактний кросовер С-класу вже привезли до нашої країни. Про це повідомляє «Фокус» із посиланням на офіційний сайт японської марки.

Кросовер Toyota Corolla займає нішу між компактною Toyota Yaris Cross і популярною RAV4. Авто досягає 4435 мм у довжину при колісній базі 2640 мм. Назва натякає, що в основі лежить платформа моделі Corolla.

У авто стриманий дизайн з широкою решіткою радіатора, довгастими діодними фарами та профільованими боковинами. У салоні базової версії встановлена цифрова панель приладів. Об’єм багажника становить 403-1321 л.

Нова Toyota Corolla Cross в Україні доступна виключно у гібридному виконанні. Бензинова 2,0-літрова четвірка та електромотор сумарно розвивають 197 к. с. Кросовер розганяється до 100 км/год за 7,6 сек і розвиває 180 км/год, а середня витрата палива становить 4,3 л/100 км.

Придбати Toyota Corolla Cross можна за ціною від 1306100 гривень. Базова версія Live дуже багато оснащена — 17-дюймові диски, двозонний клімат-контроль, датчики світла та дощу, камера заднього виду, підігрів сидінь, керма та лобового скла.

Також передбачено комплекс систем безпеки Toyota Safety Sense – адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування, утримання у смузі, розпізнавання дорожніх знаків та керування світлом фар.

Топовий варіант Premium (від 1507750 гривень) додає безключовий доступ, шкіряний салон, панорамний дах, паркувальний автопілот, бездротову зарядку для смартфонів, контроль «сліпих» зон, електроприводи крісла водія та двері багажника.