В Україні незабаром з’являться бюджетні китайські електрокросовери Dongfeng Nano Box. Модель має непоганий запас ходу і багате оснащення. Про це повідомляє «Фокус».


Dongfeng Nano Box продається у Китаї ще з 1 червня 2022 року. У цій країні модель здобула велику популярність.

Компактний електричний кросовер збудовано на базі Renault City K-ZE. Модель є дорожчою версією моделі Dongfeng EX1 Pro, яка вже продається в Україні.

Dongfeng Nano Box оснащується електромотором потужністю 44 л.с. і крутним моментом 125 Нм. Акумуляторна батарея ємністю 27,2 кВт∙год забезпечує запас ходу 331 км на одному заряді.

Електромобіль підтримує функцію швидкого заряджання та заряджання від побутової розетки. У режимі швидкого заряджання достатньо лише 30 хвилин, щоб поповнити заряд акумулятора від 30 до 80%.

В інтер’єрі встановлена ​​7-дюймова панель приладів і 10-дюймова інформаційно-розважальна система. Передбачені різні електронні помічники, а також цікаві технології, наприклад, визначення місця розташування автомобіля та дистанційне керування дверима.

Сидіння електромобіля виготовлено з екошкіри. Як опції доступні камера заднього виду, парктронік і функція дистанційного керування мультимедіа.


Вартість Dongfeng Nano Box поки що залишається невідомою. За чутками, ціна не перевищить 20 тисяч доларів.