Нова Honda Stepwgn 2022 отримала оригінальну модифікацію Pop Joy. Сімейний мінівен переробили в практичний будинок на колесах.

Презентація моделі відбулася на кемпінг-шоу в Токіо, повідомляє «Фокус».

Тюнінг Honda Stepwgn виконали в японській компанії White House, що спеціалізується на кемперах. Дах мінівена тепер піднімається, щоб збільшити висоту салону.

Задні крісла Honda Stepwgn Pop Joy розвертаються, а ще всередині з’явився столик. Сидіння можна розкласти, що утворює два спальних місця (ще дві людини можуть спати на ліжку під дахом).

Автодім Honda Stepwgn Pop Joy також отримав кухню у багажнику. Вона включає мікрохвильову піч, газову плиту, раковину, мініхолодильник та кілька шаф для різного інвентарю. Оснащення включає тризонний клімат-контроль та електропривід зсувних дверей.

Мінівен Honda Stepwgn 2022 запропоновано з 1,5-літровим 150-сильним бензиновим турбомотором і 145-сильною гібридною установкою. В останньому випадку витрата пального становить лише 5,2 л/100 км.

Доступні версії з переднім і повним приводом. Купити автобудинок можна за ціною від 27 700 до 46 700 доларів, тобто це один із найдешевших кемперів у світі.