Німецька компанія Volkswagen представила оновлені версії кросоверів Atlas та Atlas Cross Sport. Публічний показ обох моделей вперше відбудеться цими вихідними на автомобільній виставці у Чикаго, повідомляє MMR.

Зовні оновлені кросовери можна відрізнити за новими світлодіодними фарами головного світла, бамперами та ґратами радіатора. Ззаду з’явилися нові верхні спойлери, а п’ятимісна версія Cross Sport отримала новий дифузор, щоб візуально сильніше відрізнятися від семимісного базового варіанту.

Головна технічна відмінність полягає у відмові від атмосферних двигунів VR6. Щонайменше на ринках Північної Америки їх замінить дволітровий чотирициліндровий двигун з турбонаддуванням потужністю 269 кінських сил. Автовиробник запевняє, що з таким двигуном кросовери будуть динамічнішими та економічнішими, ніж із шестициліндровими силовими установками.

Обидва кросовери оснащуються безальтернативними восьмиступінчастими автоматичними трансмісіями. Базовими будуть передньопривідні версії, повний привід доступний лише за доплату.