Українським автомобілістам розповіли, що в машинах є дуже важливі функції, про які мало хто знає. Так, зараз йтиметься про потаємні «фішки» для водіїв, пише Hyser.

Важливо повідомити, що експерти поінформували, що в кожному автомобілі є приховані функції, які можуть виручати буквально щодня. Справа в тому, що про них багато автомобілістів навіть не здогадувалися.

Як не дивно, всі автомобілісти роблять щодня одне й те саме: завів авто, увімкнув радіо, кондиціонер і поїхав. Але експерти говорять про те, що є чимало корисних функцій, які можуть допомогти в необхідний момент.

Насамперед потрібно приділити увагу покажчику бензобака. Так, трапляються випадки, коли ви їдете на орендованій машині або свого друга. У такому випадку слід звернути увагу на те, що знаходиться заливна горловина. Щоб це зробити потрібно просто звернути на комбінацію приладів. Коли ви під’їжджаєте до бензоколонки, можете помітити спеціальне зображення, саме воно вкаже той бік, де знаходиться горловина. Однак це актуально не у всіх машинах.

Регульований сонцезахисний козирок також є прихованою функцією. Так, його можна розгорнути на 90 градусів, що дасть вам можливість позбутися сонячного проміння з будь-якого боку.