Росіяни презентували житловий причіп під своїм брендом, незважаючи на те, що він точнісінько повторює зовнішність українського витвору. Зрештою, чому дивуватися, якщо навіть «Доброго вечора, ми з України» вони «стирили», замінивши її на «Добрый вечер, мы из россии», повідомляє «ТопЖир».

Як пише Анатолій Бурбеза у Фейсбук, один із засновників компанії Lifestylecamper, «Той момент, коли ти бачиш з якого року випуску причепа Lifestylecamper зроблена копія россіянчигами. Досить дуже непогано здерли…)))».

Скопійований причіп-дача на росії продають під брендом Triton Campers. Вартість – 600 тисяч рублів, що в перерахунку на гривні становить майже 400 тисяч гривень. Варто зазначити, що рівень деталізації дуже високий, тобто, дуже помітно, що російські «здирники» у якийсь спосіб отримали український причіп і просто виготовили його точну копію.

Нагадаємо, житлові причепи Lifestylecamper українська компанія не перший рік експортує в Європу і Штати. Ба більше, саме вітчизняні будиночки на колесах обирають навіть шанувальники спорткарів. Достатньо згадати Porsche 911 у Норвегії з українським причепом.