У мережі показали унікальні кадри дуже незвичайних та рідкісних українських автомобілів. Так, на території України вироблялися дивовижні екземпляри, які буквально вражають свідомість, пише Hyser.

В Україні знайшли фотоальбом, у якому він побачив щось небачене – унікальні українські автомобілі часів СРСР. Ці машини по-справжньому унікальні, тому що багато хто навіть не знаю, якою вони є марки.

Справа в тому, що у 1986 році у Дніпрі проходила дивовижна виставка саморобних автомобілів. Так, можна було побачити не лише відомі машини, а й щось унікальне.

Важливо підкреслити, що ці автомобілі були виключно українського виробництва. Завдяки експертам вдалося ідентифікувати кілька саморобних екземплярів.

В першу чергу потрібно відзначити машину «Ластівка». По суті, вона є саморобним рестайлінгом, так, буває навіть і таке. Цей автомобіль існує лише в єдиному екземплярі.

Автодача «Спартак» також заслуговує на особливу увагу. Ця машина вважається міні-квартирою на колесах, незважаючи на те, що вона чимось схожа на Рафік, вона є унікальною.

Також особливу увагу привернув масивне купе «Олімпія» Є. Чаплинського.