Не завжди є можливість придбати автомобіль мрії. Добре, що ринок пропонує альтернативні варіанти.

Якщо хочеться купити хороший хетчбек, як Toyota Yaris, можна придбати Skoda Fabia. Вона набагато дешевша. Звичайно, динаміка гірша, але на цьому автомобіль теж чудово їздити містом.

Якщо мова зайшла про покупку електромобіля, замість дорогого Tesla Model 3 можна зупинитися на Volkswagen ID.3. Динамічні характеристики відрізняються, але салон нічим не поступається.

Якщо говорити про великі седани та універсали, то Volvo S90 можна замінити Toyota Avalon. Дешевший варіант, до того ж, економічніший. Крім того, японський автомобіль відрізняється надійністю та якістю.

Необов’язково довгі роки збирати на Audi A4 Avant, адже можна взяти Peugeot 508 SW. Хороший сімейний автомобіль коштує набагато дешевше навіть не в найпростішій версії, а гібридний варіант також дозволить заощаджувати на паливі.

Говорячи про сегмент кросоверів та позашляховиків, замість Land Rover Discovery Sport можна взяти Dacia Duster. На цьому автомобілі можна їздити і містом, і на природу. Також Jeep Wrangler можна замінити на Suzuki Jimny, адже далеко не кожен може купити собі такий розкішний позашляховик. З іншого боку, чи всі його можливості будуть використані? Краще придбати аналог, який також буде відповідати всім вимогам.

Якщо розглядати мінівени та мікроавтобуси, то альтернативою Ford S-Max стане Dacia Lodgy. Машина має все необхідне: великий салон, високий кліренс, дешеве обслуговування. Mercedes-Benz V-class можна замінити Citroen SpaceTourer. Звичайно, мало хто може конкурувати з автомобілями від Mercedes. Але хорошим варіантом стане Citroen SpaceTourer, який коштує вдвічі дешевше.

Говорячи про спорткарів, багато хто хотів би Jaguar F-Type. Але якщо купити таку дорогу машину не виходить, можна придбати Nissan Z. У свою чергу, альтернативою McLaren Artura може стати Honda NSX. У всіх цих моделей потужні двигуни та стильні дизайни.