Надійність – головна якість будь-якого автомобіля, а якщо вона поєднується ще й з доступною ціною, то це взагалі мрія будь-якого власника. Які моделі автомобілів відрізняються надійністю, але при цьому заощадять сімейний бюджет. Про це пише sud.ua.

Toyota Yaris

Цей автомобіль має максимальну кількість позитивних відгуків. При дбайливому поводженні та своєчасному технічному обслуговуванні машина прослужить максимально довго. Автомобіль у хорошому стані із пробігом від 150 тис. км можна придбати за 168 тисяч грн.

Volkswagen Polo

Надійний та якісний німецький автомобіль з бездоганною репутацією. Дуже надійний і дуже рідко ламається. Хетчбек у хорошому стані та з пробігом 123000 км, можна купити за 224 тисячі грн.

Skoda Fabia

Ще один хетчбек, який добре знають та люблять на українському ринку. Це чеський автомобіль, який хвалять практично всі колишні та нинішні власники. Вартість б/в екземпляра в ідеальному стані коштуватиме 214 000 грн.

Seat Altea

Чи не класичний мінівен, і таких більше не виробляють. Однак він може похвалитися класним дизайном та надійністю. Його називають дуже практичним автомобілем, який не завдає багато клопоту своєму господареві. З пробігом 106 тис км та у відмінному стані машину можна купити за 168 000 грн.

Mazda 2

Міський японський хетчбек новий, вважався досить дорогим авто. Але на вторинному ринку ціна на нього впала, тому що концерн випустив за цей час безліч новинок. Машина в хорошому стані та з пробігом від 130 тис км коштуватиме новому власнику 167 000 грн.

Mazda 3

Такий же надійний, як і попередня модель, але габаритніший, для тих, хто любить машини побільше. За автомобіль 2016 року з невеликим пробігом доведеться віддати 314 тисяч гривень, а це вдвічі дешевше за нове авто.

Honda Jazz

Один з найнадійніших японських автомобілів. Він досить компактний, економно витрачає паливо, але досить місткий. В ідеальному стані на вторинному ринку можна знайти екземпляри, які обійдуться новому власнику в 179 000 грн.