Компанія Hyundai розпочала зйомки рекламних матеріалів Sonata, повідомляє Avtosota. Користувачі соцмереж сперечаються, що ж представлять корейці – нове покоління чи просто рестайлінг седана?

На фото модель зображена з передньої частини, яка демонструє новий корпоративний стиль, заданий Grandeur нового покоління. Головна відмінність – світлодіодна смуга на всю ширину “передка”.

З боків розташовані фари, але вони не вписані в решітку радіатора, а відокремлені пластиком і хромованими елементами. Аналогічний дизайн отримає новий Hyundai Solaris.

У кадр потрапила невелика частина “корми” Hyundai Sonata 2024 модельного року. Цілком точно можна говорити про те, що ліхтарі отримають іншу графіку.

Актуальне покоління з’явилося майже чотири роки тому і за мірками автопрому седану справді час переродитися. Проте керівництво марки відмовилося від розробки наступної генерації у світлі низького попиту на модель. Точніше, для “Сонати” передбачено глибоку модернізацію, яка формально буде новим поколінням – DN9, але платформа залишиться незмінною.