У мережі розмістили цікаву інформацію про один із українських автомобілів. Справа в тому, що від мешканців України завжди ховали модель унікальної Славути, яка б могла стати мрією кожного автолюбителя, пише Hyser.

Після того, як розпався Радянський Союз, всі країни колишнього СРСР зазнавали певних труднощів. Справа в тому, що постраждали усі підприємства, а також автопром. Це говорить про те, що виробники машин хапалися за будь-яку роботу в ті непрості часи, щоби продавати машини на експорт.

Є унікальні ескізи, які показують, які Таврії могли продаватися на території Греції.

Також є відомості, що 2005 року дизайнеру Володимиру Ярцеву дали завдання, в якому він мав надати нові дизайни для Ниви. Фахівець з легкістю впорався зі своїм завданням, і він заразом вирішив показати новий рестайлінг для Таврії.

Якщо звернути увагу на ескізи Володимира Ярцева, можна помітити, що потенційно нова Таврія отримала більш сучасний дизайн. Вона стала обтічною та отримала нову оптику, а також диски.

Потрібно визнати, що цей проект виглядав досить цікаво і навіть амбітно. Але, на превеликий жаль, справа до виробництва цих машин так і не дійшла.