У продажу зараз є так багато компактних кросоверів, що часом важко зробити вибір при їх покупці. У модельній лінійці практично кожного автовиробника зараз є такі машини. Експерти американського видання Hotcars назвали 5 компактних кросоверів 2023 модельного року, які найрідше ламаються, пише today.ua.

5. Honda CR-V

На п’ятому місці у цьому рейтингу знаходиться Honda CR-V (див. фото вгорі). І не дивно. Цей компактний кросовер, який, до речі, компанія Honda, випускає з 1995 року, має надійне шасі та трансмісію. Наразі покупцям пропонують Honda CR-V п’ятого покоління. У нього бензинові та гібридні версії. Усі ці версії вже довели свою надійність.

4. Mazda CX-5

Компанія Mazda випускає компактний кросовер Mazda CX-5 з 2012 року. Наразі покупцям пропонують його друге покоління. Він збудований на перевіреній платформі, яка була модернізована. Це надійний і довговічний автомобіль, який до того ж простий в експлуатації та зручний в управлінні. Власники Mazda CX-5 добре про нього відгукуються.

3. Audi Q5

Компактний кросовер Audi Q5 з’явився у 2008 році. Із 2017 року випускають його друге покоління. Цей кросовер побудований на модернізованій платформі. Він дуже надійний і може прослужити довго, якщо не забувати його обслуговувати. Єдиний недолік — велика ціна. Хоча хтось може також сказати, що він має ще й велику витрату палива.

2. Hyundai IONIQ 5

Компанія Hyundai випускає електричний кросовер Hyundai IONIQ 5 з 2021 року. Це перший електрокар, збудований на платформі Hyundai E-GM. У топовій версії до 100 км/год він розганяється за 5,1 секунди. Максимальна швидкість – 185 км/год. Запас ходу на одній підзарядці батареї складає близько 487 км.

Hyundai IONIQ 5 вже встиг заявити про себе як про надійний автомобіль з електричною силовою установкою та передовими технологіями.

1. Toyota RAV4

Перше покоління Toyota RAV4 з’явилося у 1994 році. Цей кросовер одразу став одним із лідерів у своєму сегменті і досі не здає позиції. Наразі покупцям пропонують його п’яте покоління. Якщо ви плануєте купити Toyota RAV4 2023 модельного року, зверніть увагу на гібридну версію. Вона вже довела свою надійність.