У другій половині 70-х, на початку 80-х років 21 століття для багатьох радянських сімей білий Запорожець був ключем до життєвого успіху. Ця машина стала на той час багатьом символом забезпеченості та значного підвищення продуктивності роботи на городі, а також інших радощів життя. Сьогодні ж «горбатий» Запорожець можна зустріти у найнесподіваніших місцях, пише Hyser.

У соціальній мережі з’явилася дуже цікава публікація, де можна побачити Запорожець у незвичайному стані. Якщо звернути увагу на знімок, можна помітити, що уживаний радянський автомобіль просто кинутий у лісі.

На знімку видно, що «Запорожець» ЗАЗ-968, ціна якого зараз коливається в діапазоні від 4000 тисяч до 80000 тисяч гривень на українських сайтах продажів, перебуває у жалюгідному стані, кинутому в лісі.

Примітно, що машину, зважаючи на все, завезли настільки далеко, що вона залишилася відносно недоторканою: ні фари, ні лобове скло не розбиті. Та й сам кузов, крім того, що сильно забруднений, непоправно корозією не пошкоджений.

При цьому посмішку викликає те, що на його лобовому склі написано напис великими червоними літерами: «Їду одружуватися».