Культовий японський спорткар протягом багатьох років знаходився в Україні, але віднедавна він отримав російську «прописку». На жаль, зірка першої частини Need For Speed і один із найславетніших спорткарів 90-х років переїхав на росію…

Як вдалося з’ясувати «ТопЖир» завдяки нашим друзям із supercars_ua, «українська» Acura NSX (вона ж Honda NSX) опинилася на рф як мінімум у січні 2023-го року, хоча за деякою інформацією, ще раніше. Це саме той автомобіль, який прозвали «японською Феррарі». Зважаючи на колір даного екземпляру, це особливо актуальне формулювання.

Раніше NSX мав донецьку реєстрацію, а в останній раз ми бачили її поряд з Acura NSX останнього покоління на драгрейсингу в Одесі у 2019 році.

За чутками, власник ексклюзивного «японця» після вторгення рф переїхав до росії, де зрештою і продав унікальний авто. Так це чи ні – питання риторичне. Але зазначимо, що початку війни ця Acura NSX 1991 року виробництва продавалася в Україні за 60 000 доларів, однак нового власника так і не знайшла. Не хочемо публікувати відео огляду вивезеної з України NSX, тому що мова йде про російський контент (накручувати перегляди не хотілось би), але ось скрін, який доводить, що машина вже має держзнаки рф.