Лінійку Nissan Qashqai в Україні поповнить топова версія e-Power. Кросовер із економною гібридною установкою з’явиться на нашому ринку в першій половині березня. Подробиці автомобіля з’явилися на офіційному сайті японської марки, повідомляє «Фокус».

Новий Nissan Qashqai e-Power оснащений дуже нестандартною силовою установкою. Передні колеса обертає 190-сильний електромотор, а 1,5-літровий бензиновий турбодвигун відіграє роль генератора та виробляє електроенергію. До речі, встановлення e-Power в Україні також доступне й для старшого Nissan X-Trail.

Гібрид Nissan Qashqai 2023 витрачає 5,2 л/100 км у комбінованому циклі. До того ж він найшвидший у лінійці — розганяється до 100 км/год за 7,9 с.

Купити Nissan Qashqai e-Power можна за ціною від 1 548 510 гривень, до того ж гібрид запропонований у дорожчих комплектаціях. Стартовий варіант N-Connecta отримав безключовий доступ, віртуальну панель приладів, двозонний клімат-контроль, камери кругового огляду, датчики світла й дощу, підігрів сидінь, керма та лобового скла.

У топовому варіанті Tekna+ (від 1 774 800 гривень) салон оздоблений шкірою, додані акустика Bose, електропривід і масаж сидінь. У всіх Nissan Qashqai 2023 багате безпекове обладнання — адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування, утримання в смузі, контроль «сліпих» зон і розпізнавання дорожніх знаків.