Усі чудово пам’ятають, що таке радянський автопром. Так, за часів СРСР проектувалося чимало різноманітних автомобілів, проте далеко не всі пішли у масове виробництво. Зараз йтиметься про досить незвичайних Москвичів, які ховалися від звичайних людей. Так, у Радянському Союзі робилися дуже незвичайні та навіть цікаві машини.

Відповідну інформацію надали на одному із YouTube-каналів, пише Hyser. Важливо повідомити, що в мережі знайшли досить незвичайне відео, в якому можна побачити унікальний радянський проект — автомобіль Москвич серії 3-5. У 1970 році було вперше спроектовано Москвич 3-5, який планувалося масово випускати у двох кузовах – седан та універсал. Щодо двигунів, то вони мали бути різними – від 70 до 103 кінських сил. Коробки передач також були різними на різних екземплярах: 4-ступінчаста механіка та 3-ступінчастий автомат, що на ті часи було справжньою рідкістю.

Як не дивно, в СРСР цей проект був заморожений, а згодом про нього взагалі забули. Це говорить про те, що вже 1972 року розробники почали працювати над новою моделлю Москвича.