У мережі з’явилася несподівана інформація про те, що багатьма улюблений легендарний автомобіль Chevrolet повертається. Так, компанія заявила про те, що популярний та бюджетний Aveo отримав серйозну модифікацію.

Відповідну публікацію оприлюднив Hyser.

Є відомості про те, що на території Мексики вже відбулася презентація нового сучасного автомобіля Chevrolet Aveo четвертого покоління.

На офіційному сайті General Motors також заявили про те, що сучасну бюджетну модель буде виставлено на продаж вже найближчим часом. Перші етапи продажу відбудуться в Азії та Америці, а в Китаї Chevrolet Aveo продаватиметься як Wuling.

Також раніше було показано хетчбек Chevrolet Aveo, але зараз можна побачити і седан.

Важливо підкреслити, що дизайн цих авто зазнав серйозних змін – широка сітка радіатора, інші фари, ліхтарі, новий покращений салон. Так, у базовій комплектації тепер буде 8-дюймовий сенсорний дисплей, камера заднього виду, парктронік та 6 подушок безпеки.

Що стосується начинки Chevrolet Aveo, то він може похвалитися 1.5-літровим бензиновим двигуном потужністю 99 кінських сил і 6-ступінчастою механічною коробкою передач.