Експерти зібрали новий рейтинг найнадійніших вживаних автомобілів.

Дослідження проводилось незалежною організацією споживчих звітів та агентством з маркетингу енергетики JD, яке проводило опитування тисяч власників автомобілів. Після дослідження вони виділили десять автомобілів з найбільшим пробігом, пише sud.ua.

Ford Fusion

Компактні моделі рідко знаходяться на верхніх лініях надійних рейтингів завдяки їх спочатку більш економічному дизайну, але Fusion, що виробляється в Німеччині з 2002 року, справді відомий своєю надійністю, навіть якщо мова йде про машини з майже мінімальною ціною. Автомобіль оснащений простим атмосферним двигуном з об’ємом 1,4 або 1,6 літра, найчастіше поєднаний з механічною коробкою передач, має сильну підвіску з великим зазор. Тільки дешева внутрішня обшивка не витримує тест часу.

Subaru Forester

Більше 15% власників лістерів не хочуть змінювати свій автомобіль навіть після більш ніж 10 років роботи, що свідчить про те, що бренд має лояльну аудиторію, але й вказує на надійність цієї конкретної моделі. Дозвіл різних років завжди знаходиться в перших місцях у рейтингах надійності. Кроссовер зазвичай не використовує «вуличні підйому», а стандартні версії з атмосферними двигунами та простими чотири -швидкісними «автоматичними» вважаються незначними. Все це стосується як машин другого (SG), так і третього покоління (SH).

Toyota Corolla

Не випадково родина Королла є найбільшою на планеті. Дев’яте покоління з індексом E120 вважається стандартним з точки зору надійності, власники яких подорожують без серйозних збитків принаймні десять років. Тіло не іржавіє, а атмосферні двигуни з об’ємом 1,4, 1,6 та 1,8 літра проходять без ремонту декількох сотень тисяч кілометрів. Власники старих автомобілів помічають проблеми лише з електричною системою.

Audi TT

Як би дивно це не здавалося, цей спортивний автомобіль з турбо двигуном постійно включається в рейтинги надійності автомобілів з великим пробігом і до 20 років, зокрема, це перші автомобілі -покоління з переднім приводом. Двигун з чотирма циліндром з об’ємом 1,8 літра має компресор, але, як правило, він набагато простіший, ніж його сучасні аналоги, і перед коробкою DSG було встановлено надійну типтроніку. Тільки турбіна іноді викликає проблеми.

Audi A6

Audi A6 другого покоління очолило рейтинг надійності ADAC в Німеччині 15 років тому, і з тих пір цей факт не змінився. Більше нових версій також неухильно включаються до першої п’ятірки. Однак п’ятнадцять років тому атмосферні двигуни V6 ґрунтувалися на цій лінії, і ці версії все ще використовуються. Наступне третє покоління A6 отримала багато електроніки, що дещо знизило загальну надійність моделі.

Mercedes SLK

Ще один не стандартний автомобіль, який стабільно є одним із десяти найбільш надійних вживаних автомобілів від 10 до 20 років. І все завдяки високій якості збірки та відносно простому дизайні. Двигуни першої моделі Generation були оснащені механічними компресорами, а п’яти -етап «автоматичний» вважався майже вічним. Ці машини все ще знаходяться на дорогах, але в роки виробництва їх було не так багато, тому важко знайти збережену копію.

Toyota Rav4

Дев’ять із десяти власників Toyota Rav4 ніколи не стикалися з технічними проблемами, і це стосується навіть автомобілів другого покоління, які виробляються з 2001 року. Решта мають проблеми з деякими системами, і скарги на електроніку майже немає. Атмосферні двигуни з об’ємом 2,0 та 2,4 літра можуть називатися вічними. Дороге обслуговування підвіски, але воно розривається дуже рідко.

Honda CR-V

Традиційно високі рейтинги надійності Honda в основному забезпечуються кросовер CR-V, який без проблем з двигуном та шасі приймає щонайменше 300 тисяч км. Протягом багатьох років споживчі звіти визнавали цей автомобіль лідером надійності, а німецький ТУВ незмінно включав його до трьох лідерів серед автомобілів до 10 років. Підвіска та коробки передач відомі своєю надійністю, а безнадійні двигуни бензину, образно кажучи, є вічними.

Lexus RX

І цей бренд із його флагманським кросовер вже багато років поспіль провідний рейтинг надійності в США. За словами JD Power, Lexus RX є менш проблематичним для власників, ніж будь -який інший автомобіль. Індикатор надійності цього кросовера дуже пристойний 95,35%. Ті ж оцінки були надані автомобілю та британському виданні Auto Express. З великим пробігом ви можете взяти моделі другого та третього покоління, але лише з безнадійними двигунами.

Toyota Camry

Звіти споживачів стверджують, що ці седани проходять понад 300 000 км без проблем і рекомендуються для придбання вживаних автомобілів на ринку (крім V6 3.5), а також мають коробки передач для «мільйонерів». На дорогах у всьому світі сповнені таких бадьких автомобілів п’ятого (V30) та шостих (V40) поколінь, які роками зберігають високі залишкові витрати.