В інтернет потрапило зображення Mercedes-Benz GLS 2024. Флагманський кросовер німецької марки пройде фейсліфтинг і буде представлений до кінця цього року. Про це повідомляється на сторінці Cochespias в Instagram, повідомляє «Фокус».

Новий Mercedes-Benz GLS не надто зміниться зовні. На фото у кросовера змінені решітка радіатора та передній бампер. Крім того, в обробці побільшало хрому. Заряджені версії від AMG та розкішний Mercedes-Maybach GLS традиційно відрізнятимуться за дизайном від стандартної моделі.

Салон Mercedes GLS у 2024 році ще не показали. Очікується, що його оновлять у дусі молодшої моделі GLE, тобто буде встановлене нове кермо та покращено внутрішнє оздоблення.

Усі бензинові та дизельні двигуни Mercedes-Benz GLS доповнять 48-вольтною помірною гібридною установкою, а деякі мотори отримають збільшення потужності. Зокрема, віддачу 3,0-літрової турбошістки у версії GLS450 піднімуть до 375 к. с., а 4,0-літрового V8 GLS580 — до 510 к. с. Також не виключено, що з’явиться 381-сильний гібрид Mercedes GLS, що заряджається.