Деякі автомобілі зі списку коштують півмільйона доларів. Водночас, є автомобілі, які не втрачають у ціні з часом, а навпаки, їх вартість збільшується. Це рідкісні моделі, такі як Audi RS2 Avant, Mazda RX-7 FD3S, BMW Z8, Nissan Skyline GTR R34, та Subaru Impreza WRX STi 22B.

Audi RS2 Avant

Наприклад, Audi RS2 Avant є унікальним автомобілем, бо був розроблений інженерами Porsche, а випускався тільки один рік. Всього випустили близько 3000 штук, і їх не продавали в США, тому знайти його на ринку є справжньою рідкістю. Автомобіль у хорошому стані коштує $77 500.

Mazda RX-7 FD3S

Mazda RX-7 FD3S, відомий своїми прихованими фарами та роторним двигуном, був популярним у автоспорті та дрифті. Необроблений екземпляр з невеликим пробігом коштує не менше $77 000.

BMW Z8

Родстер компанії BMW, залишається одним з найспірніших автомобілів компанії завдяки його дизайну та обмеженому тиражу. Вручну збирають і донині, а на вторинному ринку такі автомобілі продавалися мінімум за 208 тисяч доларів.

Nissan Skyline GTR R34

Nissan Skyline GTR R34, легендарний японський автомобіль з 90-х років, встиг завоювати собі армію шанувальників завдяки унікальним технічним характеристикам. Заводське виконання цінується найбільше, а на аукціоні один із автомобілів продали за 304 000 доларів.

Subaru Impreza WRX

Subaru Impreza WRX STi 22B – це рідкісний автомобіль, що випускався тільки в Японії в 1998 році. Всього випустили 424 екземпляри. Це призвело до високої популярності автомобіля на вторинному ринку, а останній проданий екземпляр з молотка коштував 314 тисяч доларів.

Ford GT

Ще один відомий колекційний автомобіль – американський Ford GT, обмежений тираж якого складає 4000 машин. Він випускалася з 2004 року, але й на вторинному ринку його ціна зазвичай перевищує 415 000 доларів.

Lexus LFA

Крім того, японська легенда Lexus LFA випускалася з 2011 по 2013 рік, і всього було виготовлено 500 екземплярів, кожен з яких був створений на замовлення конкретного покупця. Тому ціна на цей спорткар від компанії Lexus зараз перевищує 1 мільйон доларів.