Погляньте на список 10 найкращих вживаних великих позашляховиків, які продаються в Україні. Тут кожен знайде щось для себе, і купівля такого вживаного автомобіля не означає, що ви отримаєте старий і втомлений автомобіль, оскільки багатьом моделям у цьому списку лише 2-3 роки, тому вони справді виглядатимуть так само добре, як нові.

10. Toyota RAV4 (2019 рік і молодші)

Якщо вам потрібно лише п’ять місць, RAV4 — це дуже практичний великий позашляховик. Крім того, його надійність є зразковою. На вибір є звичайний гібрид, а деякі моделі мають повний привід. Низьке споживання палива та тривала гарантія від виробника ставлять RAV4 в кінець цього списку.

9. BMW X3 (2018 рік і молодші)

Якщо ви зможете знайти останню версію авто преміум-класу BMW X3 третього чи другого покоління то отримаєте стильні, зручні в посадці та керуванні авто. Хоча, слід визнати, модель третього покоління покращена з точки зору технологій, витонченості та більшого внутрішнього простору.

8. Volvo XC60 (з 2019 року і дотепер)

Безпека є однією з головних проблем покупців великих позашляховиків, і небагато автомобілів мають кращу репутацію, ніж XC60. Він отримав високі оцінки не лише за захист від зіткнень, але й за технологію безпеки, яка допомагає запобігти нещасним випадкам. Усі моделі зручні та добре оснащені, але моделі R-Design найкраще підходять для швидкісного водіння.

7. Skoda Kodiaq (2021 рік і дотепер)

Такий неперевершений універсал, як цей семимісний Kodiaq, може не виділятися з натовпу, особливо якщо порівнювати його з оригінальним Peugeot 5008, але це не означає, що ви не повинні поставити його біля під’їзду. Це стильний та високопродуктивний автомобіль, і ви можете значно заощадити на майже нових екземплярах, що лише додає привабливості цій симпатичній та практичній Skoda.

6. Honda CR-V (2018 рік і дотепер)

Більшість великих позашляховиків є більш практичними, ніж остання Honda CR-V, та гібридна версія є дуже привабливою пропозицією. Він добре оснащений, зручний у керуванні та має величезний простір усередині. Гібрид використовує 2,0-літровий бензиновий двигун потужністю 181 к.с. і пропонує гідну продуктивність і приємну економічність.

5. Kia Sorento (2015 і дотепер)

Kia пропонує семирічну гарантію на свої авто в Європі і це багато про що каже. Поєднайте це з привабливою зовнішністю, і не дивно, що ця модель 2015-2020 років стала таким популярним автомобілем. Є потужний 2,2-літровий дизель потужністю 197 к.с., і навіть найдешевші версії добре оснащені.

4. Ford Kuga (2020 і дотепер)

Ця найновіша Kuga — це вражаючий великий позашляховик, зручний у керуванні та практичний у щоденному використанні. Версія 1.5 Ecoboost виділяється простотою та доступністю, а дорожча гібридна модель (PHEV) — пристойним запасом ходу та приємною продуктивністю.

3. Hyundai Santa Fe (2019 і дотепер)

Hyundai Santa Fe пропонує просторий і універсальний інтер’єр, тривалу п’ятирічну гарантію (в Європі, з можливістю передачі), міцну якість збірки, а також більш ніж вражаючий зовнішній вигляд. Santa Fe має лише один двигун, 2,2-літровий дизель потужністю 194 к.с., і він надає автомобілю достатньо потужності, щоб легко впоратися з гострими схилами та автомагістралями. Але головними перевагами авто є величезний семимісний салон і неймовірна практичність.

2. Audi Q5 (2017 рік і дотепер)

Він може бути дорогим новим, але відносно хорошим за ціною вживаним. Якщо ви зможете знайти чотирирічний автомобіль, то він виглядатиме таким же престижним, як BMW X3, але п’ятимісний Q5 має більш сучасні технології та набагато шикарніший інтер’єр. Його можна отримати з чудовою цифровою панеллю приладів Audi Virtual Cockpit – 12,3-дюймовим дисплеєм із можливістю налаштування, який надає водієві багато інформації.

1. Peugeot 5008 (2017 рік і дотепер)

Семимісний 5008 здобув перемогу над своїми суперниками преміум-класу. Бо він стильний, практичний і зручний в керувані. Цей міцний гарний зовнішній вигляд покриває інтер’єр, який є вражаюче гнучким і розрахований на розміщення семи осіб із прийнятним комфортом. Крім того, на вибір є цілий ряд потужних двигунів, він добре оснащений у всіх комплектаціях, а також напрочуд добре їздить і керується. Загалом, це чудовий автомобіль і справді хороша ціна.