Компанія Renault не планує відправляти модель Koleos на спокій (принаймні у Кореї), про що свідчить її недавнє оновлення. З модернізацією кросовер пережив як зовнішні, так і внутрішні зміни, а також отримав нову модифікацію. Про це повідомляє Avtosota.

Koleos 2023 модельного року (в Кореї він зветься Samsung QM6) отримав нову решітку радіатора, яка додала в ширині, а також отримала горизонтальні плашки. Крім «грилю» автомобілю дістався інший передній бампер та колісні диски іншого дизайну.

Габарити залишились без змін. Довжина, як і раніше, становить 4675 мм, ширина – 1845 мм, висота – 1670 мм, а відстань між осями – 2705 мм.

Головним нововведенням усередині кросовера стала поява збільшеного до 9,3-дюймів сенсорного дисплея мультимедійки. Крім того, інтер’єр оновленого QM6 був доопрацьований завдяки новим, якіснішим оздоблювальним матеріалам, а для задніх пасажирів передбачили роз’єм USB-C.

Модернізація додала до списку версій QM6 новий варіант – вантажний. Йдеться про фургон, який зовні не має відмінностей у порівнянні з простим кросовером.

Однак усередині у нього немає заднього дивана, місце якого посідає 1413-літровий вантажний відсік. Відокремлює весь цей простір від водія та переднього пасажира спеціальна перегородка.

Лінійка двигунів Koleos 2023 для Кореї втратила дизельний мотор. Відтепер кросовер будуть комплектувати тільки бензиновими 2- та 2,5-літровими моторами на 144 та 171 к. с. Причому для “старшого” двигуна передбачено заводське ГБО. Трансмісія – безальтернативний варіатор.