Вторинний ринок привабливий великим асортиментом, але є кілька нюансів. Зокрема, багатьом складно орієнтуватися у вартості, оскільки та сама модель може мати відчутний розкид цін. Звичайно, чим вона дешевша, тим більше шансів придбати відвертий «автохлам». Машина в хорошому стані коштуватиме набагато дорожче. Хоча можна знайти непоганий варіант із середнім бюджетом. Так, експерти назвали п’ять авто, які коштують лише $5000 і практично не мають недоліків, повідомляє Wheels News.

Nissan Almera

Моделі від японських марок завжди цінувалися за надійність та гарне оснащення. Що стосується Nissan Almera, то тут пропонуються ресурсні двигуни, досить міцна підвіска, цікава зовнішність та комфортний салон. У зазначений ціновий діапазон модель потрапляє у третьому поколінні. В обслуговуванні з машиною також не буде особливих проблем.

Renault Logan

За вказану вище суму на «вторинці» Renault Logan можна придбати 2012-2014 років випуску. Звичайно, оснащення в даному випадку представлене з мінімальним набором опцій, але є явні переваги в технічній «начинці». Йдеться про надійні мотори, «невбивну» підвіску і міцний кузов. Хоча останній рекомендується періодично перевіряти на наявність слідів корозії.

Volkswagen Polo

Механіка Volkswagen Polo не викликає особливих нарікань, чого не можна сказати про кузов – ЛКП схильна до корозії, тому вимагає до себе особливої уваги. Що стосується решти, то в оснащенні запропонований непоганий вибір опцій і цілком комфортний салон, незважаючи на те, що йдеться про версію 2008-2009 років збирання. Також варто відзначити досить привабливий зовнішній вигляд.

Skoda Octavia

За вказану вище ціну Skoda Octavia на «вторинці» можна придбати у виконанні 2008-2009 років випуску. Крім надійної технічної частини, автомобіль може похвалитися комфортним салоном та непоганим оснащенням. Щоправда, вибирати краще «дорогі» варіації, бо вони мають більший вибір опцій комфорту та безпеки. Візуально модель виглядає непогано, що добре гармоніює з іншими параметрами.

Chevrolet Cruze

Як ідеальна «робоча конячка» Chevrolet Cruze цінується всіма – простими автолюбителями та експертами. Це дійсно проста і доступна в обслуговуванні машина, яка має стандартний пакет опцій, але надійну технічну «начинку» і міцну підвіску. У салоні, звісно, запропонований мінімальний комфорт, що цілком компенсується іншими параметрами. За $5000 цю модель на «вторинці» можна придбати у версії 2008-2010 років.