Chery провела передпоказ нового кросовера Jetour Traveler, офіційна прем’єра якого відбудеться на квітневому автосалоні у Шанхаї.

Дизайн серійної версії концепту T-1 2022 року розроблений під керівництвом екс-дизайнера Porsche Хакана Сарачоглу.

У Jetour Traveler кутастий двооб’ємний кузов із тупим «носом», короткими звисами й горизонтальними капотом, як у класичних позашляховиків. Абсолютно рівний дах підпирають глянцево-чорні стійки кузова, що створює ефект цільної по периметру лінії скління. Широкі грати радіатора візуально з’єднані масивними квадратними фарами.

На фото збоку добре видно значні підштампування над колісними арками. Дверні ручки та бічні дзеркала у Jetour Traveler традиційні. На багажних дверях — бокс для запасного колеса та вертикальні ліхтарі по обидва боки від нього. Діаметр колісних дисків у компанії не поточнили, але дорожній просвіт досить значний.

В основі Jetour Traveler лежить безрамна платформа із поперечним розташуванням двигуна та основним переднім приводом. За попередніми даними, кросовер запропонують у трьох версіях із 1,5- та 2,0-літровими бензиновими турбодвигунами та гібридною силовою установкою на базі 1,5-літрового ДВЗ.

Більш детальну інформацію розкриють під час прем’єри. Імовірно, тоді ж озвучать дату старту продажів та потенційні ринки.