Опубліковано перші фото Haval P04. Рамний позашляховик мають презентувати за місяць на автосалоні в Шанхаї, а його продажі стартують у четвертому кварталі цього року. Про це повідомляє «Фокус» із посиланням на сайт CarNewsChina.

Нова модель стане наступником Haval H5, який випускався у 2010-2018 роках та добре відомий в Україні. Ймовірно, що модель перейменують на Н5. Відомо, що новинка буде дешевшою за позашляховик Haval H9, тобто її стартова ціна складе менше 30 000 доларів.

Китайський позашляховик збудують на платформі пікапа Great Wall King Kong. Він буде помітно більший за попередника — близько 5,2 м завдовжки, 2 м завширшки і 1,8 м заввишки.

Новий Haval P04 2024 відрізняється брутальним двооб’ємним дизайном з високим капотом та розширеними крилами. Величезна решітка радіатора поєднується з великими фарами.

Салон Haval P04 буде розрахований на 7 людей. Автомобіль отримає віртуальну панель приладів та великий сенсорний дисплей, а його комплектація включатиме безключовий доступ, клімат-контроль та камеру заднього виду.

Позашляховик планують оснащувати 2,0-літровими бензиновими турбодвигунами потужністю 197 та 230 к. с. Він буде повнопривідним і отримає автоматичну КПП на 6 або 8 ступенів.