У тимчасово окупованому Мелітополі підірвали машину місцевого колаборанта Івана Ткача. Його доправили до лікарні, де він помер від отриманих травм.

Про це проінформували українські ЗМІ.

“Власник підірваного сьогодні в центрі Мелітополя автомобіля Іван Ткач помер у лікарні від отриманих поранень”, – пишуть російські окупанти у місцевому Telegram-каналі.

Місцева “влада” відразу ж звинуватили Україну. За попередніми даними, авто підірвали за допомогою саморобного вибухового пристрою. Сила вибуху становила близько один кілограм вибухової речовини в тротиловому еквіваленті.

Після початку окупації Ткач перейшов на бік ворога, його транспортна компанія надавала різноманітні послуги окупантам, а він очолив створене окупантами МУП “Городской транспорт”.

Він налагодив транспортне сполучення з тимчасово окупованими районами Донецької та Луганської областей і Криму, про що відкрито повідомляв у пропагандистських відео.

Також Ткач організовував переміщення солдат російських військ.

Задіявши рухомий склад “МУП “Городской транспорт”, він організовував перевезення найманців ПВК “Вагнер” до лінії бойового зіткнення у Запорізькій області.