Група компаній «Будшляхмаш» є офіційним представником відомого виробника транспортних засобів на українському ринку продажів, що дозволяє запропонувати своїм клієнтам сучасну техніку за цінами виробника з наданням вигідних гарантійних умов та сервісного обслуговування.

Як повідомляє AUTO-Consulting, придбати самоскиди JAC популярних моделей N200, N350. N410 буде оптимальним варіантом придбання якісних вантажівок для використання в різноманітних сферах господарської діяльності.

Особливості самоскидів JAC

Оснащене сучасним високотехнологічним обладнанням підприємство тривалий час є безсумнівним лідером світового ринку виробництва та продажів в сегменті легких та середніх вантажівок. Особливу зацікавленість покупці з різних країн виявляють до самоскидів нового покоління JAC, які мають багато переваг в порівнянні з аналогічними виробами конкурентів:

— велика кількість модифікацій з різною вантажопідйомністю – 14 255, 18 918, 21 500 кг;
— можливість вибору моделі з потрібною колісною формулою – 4х2, 6х4, 8х4;
— продуманий баланс розподілу ваги на кожну вісь автомобіля;
— використання сталі спеціальної марки для облаштування бортів та днища;
— зручне для обслуговування розташування двигуна.

Варто також відзначити декілька оригінальних розробок фахівців концерну JAC, які значно підвищують ефективність роботи кожного типу самоскиду та підвищують зручність експлуатації:

— Наявність в двигуні глушника зі спеціальним нейтралізатором відпрацьованих газів.
— Багатоступінчата система передач трансмісії.
— Передня та задня підвіски з телескопічними гідравлічними амортизаторами та стабілізатором поперечної стійкості.
— Рульовий механізм з гідропідсилювачем.
— Система гальмування з трьох складових – запасна, стоянкова та допоміжна.

Комфортність роботи забезпечують декілька унікальних можливостей – в деяких моделях є обігрів заднього борту, між самоскидною платформою та кабіною розташований захисний козирок, наявність з обох сторін захисту та стаціонарних сходів.

Зручність робочого простору в кабіні обумовлена комплектацією пневмосидінням з можливістю регулювання положення у чотирьох площинах та місцем для відпочинку водія. Потрібні параметри мікроклімату підтримуються завдяки потужному кондиціонеру.