Рідкісний суперкар Bugatti Divo є власністю українця Назара Бабенко. Молодик з Дніпра похизувався своїм позашляховиком вартістю $9 мільйонів. В юного бізнесмена є автівки загальною вартістю понад 12,5 мільйона доларів, повідомляє Wheels News.

Назар є засновником компанії Danvel, яка принесла підприємцю $380 мільйонів. Хлопець мешкає в Дубаї і там зберігає свою колекцію машин. Найдорожчим в колекції 28-річного українця є лімітований 1500-сильний суперкар Bugatti Divo за $9 мільйонів. В світі існує 40 цих автомобілів. Ще однією рідкістю в Назаровій колекції є 1160-сильний Koenigsegg Agera RS, що має всього 27 “братів”, вартість спорткару $2 мільйони. Цікаво, що у 2017 році автомобіль побив світовий рекорд швидкості та встановив власний рекорд – 445 км/год.

Назар Бабенко є власником позашляховика Rolls-Royce Cullinan вартістю $600 000 та елегантного седану від Mercedes-Maybach S-Class за $350 000. Автом супроводом виступає тюнінгований кросовер Lamborghini Urus вартістю $700 000. Також український бізнесмен має бізнес-джет Gulfstream G700 за $79 мільйонів. Відомо, що авто це не єдина колекція транспортних засобів власника, Назар має вертоліт та яхту.

Молодий міліонер не хизується своїми статками та не розтрачує їх дарма, адже Назар є меценатом. Відомо, що хлопець є засновником благодійного фонду, що допомагає Україні.