У США на аукціоні Bring a Trailer продали Lamborghini Countach 1989 року. За легендарний суперкар врятували 550 000 доларів. Про авто розповіли на сайті аукціонного будинку, повідомляє «Фокус».

Цей автомобіль належав знаменитому британському рок-музиканту Роду Стюарту. Виконавець хітів Have You Ever Seen The Rain та All for Love є шанувальником суперкарів. Він вирішив купити Lamborghini Countach у 1990 році, коли проживав у США.

Примітно, що на той час у Рода Стюарта вже був Lamborghini Countach раніше моделі (і нещодавно його також продавали ). Співак вирішив придбати авто новішої версії 25th Anniversary.

Суперкар Lamborghini Countach 25th Anniversary присвятили 25-річчю моделі і він став фінальною її версією — всього випустили 657 таких купе. Автомобіль оновили і додали йому обваження.

Купе оснащено 5,2-літровим V12 потужністю 455 к. с. та 5-ступінчастою механічною КПП. Воно розганяється до 100 км/год за 4,7 сек і розвиває 295 км/год.

Авто Рода Стюарта багато оснащено — шкіряний салон, клімат-контроль, електропривід сидінь та акустика Alpine з CD-плеєром. У грудні минулого року суперкар пройшов розширене техобслуговування.