Новий Mitsubishi ASX другого покоління недовго буде у виробництві. До кінця 2024 року випуск моделі припинять. Про це стало відомо іспанському сайту Motor, повідомляє «Фокус».

Нагадаємо, що кросовер Mitsubishi ASX вийшов на європейський ринок наприкінці 2022 року. Так, його випускатимуть на заводі в іспанському Вальядоліді лише два роки.

Нова модель отримала не надто втішні відгуки. Справа в тому, що Mitsubishi ASX 2023 є практично точною копією Renault Captur. Від французького побратима кросовер відрізняється лише решіткою радіатора та кермовим колесом. У цьому немає нічого дивного, адже Mitsubishi приєдналися до альянсу Renault-Nissan

Втім, у Mitsubishi вважають новий ASX свого роду перехідною моделлю. Вже ведуться роботи над його наступником, причому це буде самостійна технологія Mitsubishi.

Поки що жодної інформації про новий Mitsubishi ASX третьої генерації не опубліковано. Відомо, що він стане на конвеєр наприкінці 2024 року й отримає гібридну версію. Кросовер буде однією із 16 нових моделей, які японський автовиробник представить до 2028 року.