Лінійку Honda CR-V 2023 поповнила гібридна модифікація, що заряджається. Першими купити кросовер зможуть у Китаї – там він коштуватиме від 245 900 юанів ($35 600). Про це повідомляє «Фокус» із посиланням на сайт Autohome.

Нова Honda CR-V оснащена силовою установкою e:HEV, що складається з 2,0-літрової бензинової четвірки на 150 к. с. та 184-сильного електромотора. Максимальну швидкість кросовера підвищили до 193 км/год (у попередника було 160 км/год).

Крім того, встановлено збільшену акумуляторну батарею на 17,7 кВт∙год, що дозволяє проїхати 73 км в електричному режимі. Витрата палива знижено до 1,61 л/100 км у комбінованому циклі.

Гібрид Honda CR-V, що візуально заряджається, практично не відрізняється від стандартного кросовера. Дізнатися його можна тільки за зміненим дизайном передньої частини та зарядним гніздом у крилі. Головне нововведення у салоні – кнопки замість важеля коробки передач.

Кросовер Honda запропонований у версіях на 5 та 7 місць. Крім того, гібриду розширили комплектацію — вона тепер включає проекцію на лобове скло, обігрів керма, бездротову зарядку для смартфонів, електропривод та вентиляцію крісел.