Новинка від від преміального підрозділу концерну Stellantis – до України надійшов купе-кросовер DS 4 другого покоління, повідомляє Wheels News.

Авто мало з’явитися на українському авторинку у 2022 році, але за зрозумілих обставин цього не сталося. Новинка від DS 4 2023 у довжину 4400 мм на колісній базі 2675 мм. Стильний дизайн кросовера має грані та похилий дах.

Новинка виконана у позашляховому варіанті Trocadero Cross та спортивній версії Performance Line. Варіації авто мають також різний салон: позашляховик – має шкірний салон, а в спортивній версії – алькантар.

Базова комплектація новинки має двозонний клімат-контроль, 10-дюймовий тачскрин, безключовий доступ, віртуальний щиток приладів, підігрів сидінь та керма, адаптивний круїз-контроль, утримання у смузі, автоматичне гальмування та контроль втоми водія. Версія Trocadero Cross додатково оснащена другим сенсорним екраном, електроприводом сидіння водія, системою розпізнавання дорожніх знаків, навігацією, моніторингом сліпих зон.

Кросовер французького концерну має 1,6-літровий бензиновий турбомотор на 215 к. с. та 1,5-літровий 130-сильний турбодизель. Потужніша версія може за 8,8 с розігнатися до 100 км/год та досягти позначки 220 км/год. Приємнішою є витрата дизелю, що споживає лише 4,2 л/100 км.