В Австралії власник Holden Commodore VL 1986 року випуску привіз його на планове обслуговування на місцеве СТО, але назад цілим свою машину не отримав.

Як повідомляє «Автоцентр», механік сервісу вирішив покататися на культовому седані, але не впорався з керуванням і зіткнувся з іншим автомобілем, причому не з одним, а одразу з трьома. Commodore отримав серйозні пошкодження. У нього розбита передня частина, зім’ятий капот і відірваний бампер. Також сліди удару видно на кормі.

Власник культового Holden дізнався про подію лише за кілька днів, коли прийшов за своїм авто. Чоловіка, звичайно, дуже засмутила ця подію, адже для того, щоб повернути машині колишній вигляд знадобиться масштабний ремонт. А з огляду на той факт, що вартість седана становить понад 100 тисяч доларів, то він буде ще й дорогим.

Незважаючи на очевидність вини співробітника станції техобслуговування, жодних звинувачень йому пред’явлено не було. У поліції заявили, що поки ведеться розслідування, результати якого будуть оголошені пізніше. Зазначимо, що Commodore VL першого покоління оснащується 5,0-літровим двигуном V8 із карбюраторами Rochester. Його потужність складає 164 л.с.