Спортивний Chevrolet Camaro знімуть із виробництва. Останні автомобілі зійдуть із конвеєра у січні 2024 року. Про це повідомляється на офіційному сайті концерну General Motors, пише «Фокус».

Шосте покоління Chevrolet Camaro випускають із листопада 2015 року. Останнім часом попит на модель різко впав: якщо в 2016 році продали 72 705 авто, то в 2022 — тільки 24652.

На прощання буде випущено спеціальну лімітовану версію Chevrolet Camaro Collector’s Edition. Поки що її показали тільки на тизерах — у купе капот із повітрозабірником та заднє антикрило.

Поки що майбутнє Chevrolet Camaro туманне. У General Motors заявили, що в історії моделі рано ставити крапку, проте її нове покоління не представлять відразу після припинення випуску нинішнього. Розробники візьмуть паузу і, швидше за все, новий Chevrolet Camaro стане електромобілем, як і майбутній Dodge Charger.

Нагадаємо, що Chevrolet Camaro — одне з найкультовіших авто зі США. Модель створили у 1966 році, щоб кинути виклик Ford Mustang. Усього вже випущено понад 5,5 мільйонів Camaro шести поколінь.