Автострада, як правило, є безпечним місцем для водіння, особливо якщо дотримуватись обмежень швидкості та дотримуватись дистанції. Однак, у випадку з Kia Soul біля Лос-Анджелеса, Каліфорнія, все пішло не гладко – автомобіль перекинувся після зіткнення з відлітаючим колесом в жахливій аварії.

Інцидент був знятий на відео Tesla dashcam та опублікований в мережі. Kia Soul їхала по лівому ряду, намагаючись обігнати старий Chevrolet Silverado. Коли дві машини майже були поруч, ліве переднє колесо вантажівки відірвалося, перешкоджаючи Kia.

Те, що сталося далі, схоже на кадр з голлівудського блокбастера, хоча все це сталося насправді. Kia наїхав на колесо, яке послужило пружиною, яка катапультувала автомобіль на кілька футів в повітря. Під час короткого польоту автомобіль перекинувся та жорстоко приземлився на свій капот та дах. Завдяки швидкості, з якою рухався автомобіль, він перекинувся ще раз і опинився на колесах, зі значними пошкодженнями всього кузова, але з формою кабіни майже недоторканою.

За свідченнями очевидців, водій Kia дивом вижив. На щастя, в аварію не потрапили інші автомобілі. Ми не знаємо, чи відірвалося колесо через неправильно затягнені гайки, але момент поломки був дуже невдалим для водія Kia Soul. Важко повірити, що автомобіль може підстрибнути так високо без трампліну, але результат перед нами.