Кросовери користуються попитом на авторинку не дарма. Це один із затребуваних авто, що має неперевершену репутацію. Експерти вирішили проаналізувати вторинний авторинок та відібрати для вас найкращі моделі, що поєднують в собі приємну ціну та відмінні характеристики, пише Wheels News.

Mazda CX-5

Авто, що на вторинному ринку коштує стільки, скільки на первинному Renault Duster. Кросовер має 2-літровий агрегат на 150 к.с., що поєднується з 6-ступінчастим “автоматом” та повним приводом.

BMW X1

Преміальний кросовер від BMW за ціною нового Duster. Варіант із дизелем приємно здивує кожного водія, а двигун N47 та повний привод будуть слугувати якнайкраще. Рекомендуємо змінювати ремінь ГРМ кожні 150 тис. км і тоді авто не буде частим гостем на СТО.

Ford Kuga

Відмінний варіант для любителів нестандартних рішень. В авто встановлено 1,5-літровий EcoBoost на 150 л. А турбіна кросовера слугуватиме і після 250 тисяч км пробігу.

Hyundai Santa Fe

Відомий кросовер з неперевершеною репутацією. Під капотом авто знаходиться 2,4-літровий агрегат потужністю 200 л. Але наголошуємо, що потрібно слідкувати за станом КПП та двигуном.