Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» представив сміттєвоз з ручним завантаженням АТ-4023 з надбудовою власного виробництва.

Про це повідомляє MMR із посиланням на пресслужбу виробника.

Об’єм бункера для відходів становить 8,2 куб. м, маса завантажених ТПВ — 3550 кг. Об’єм приймального ковша — 0,6 куб.м. Вантажопідйомність перекидача — 700 кг. Вивантаження сміття проводиться самоскидним способом. Коефіцієнт ущільнення сміття — 3:1.

Базою для надбудови обрали шасі DАYUN CGC1120 (4х2), оснащене двигуном Weichai WP4.1Q160E50. Потужність двигуна становить 150 кінських сил. Трансмісія — Fast Gear.

Стандартна комплектація включає: кондиціонер, пневмосидіння водія з регулюванням сидіння та спинки, бортовий комп’ютер, електросклопідймачі, центральний замок з дистанційним керуванням, протитуманні фари, автомагнітола з цифровим радіо та підтримкою MP3 / USB, регульована рульова колонка по висоті та куту нахилу.

В зимовий період, сміттєвоз може використовуватися і для прибирання снігу, адже за бажанням замовника ми обладнаємо нашу спецтехніку гідравлічним відвалом власного виробництва.