Перед купівлею автівки багато хто з майбутніх водіїв звертають особливу увагу на марку, дизайн, якість та наявність технологій. При цьому майже усі хочуть, аби автомобіль був і якісним, і коштував недорого.

Видання «Pro Гроші» розповідає, які недорогі автомобілі не поступаються у якості своїм дорогим аналогам.

Volkswagen Polo

Автомобіль з’явився на ринку ще у 2010 році. Автомобілісти залюбки обирають цю марку авто, адже вона майже ідеально підходить для українських доріг. Ще один вагомий плюс автівки — непогана ергономіка та керованість.

Крім того, нещодавно Volkswagen Polo пережив рейсталінг. Відтоді у седани встановлюються 3 види двигуна:

  • 1.6 л. 90 кінських сил. з ресурсом до 400 – 450 тис. км.;
  • 1.6 л. 110 кінських сил у парі з п’ятьма ступінчастою механікою або шести ступінчастим автоматом;
  • 1.4 л. 125 кінських сил зі ступінчастою механікою.

Завдяки цьому Volkswagen Polo вважається одним із найкращих у співвідношенні ціна/якість. Заплатити за автівку з пробігом доведеться від 109 тисяч гривень і більше. Натомість у салоні ціна автомобіля наближається до 1 млн грн.

Nissan Qashqai

Це авто зарекомендувало себе як надійний міський кросовер. Модель має стильний дизайн і невеликі розміри. Зараз водіям доступні кілька поколінь Nissan Qashqai, в яких присутні механічна або автоматична трансмісія, передній чи повний привод. Авто випускається в дизельному та бензиновому варіанті з мотором різного об’єму.

Вживані автівки цієї моделі можуть коштувати від 250 тисяч гривень. Натомість абсолютно новий автомобіль обійдеться у трохи більше ніж 800 тис. грн.

Mitsubishi ASX

Водії цінять цю марку за саме за якість, хорошу ергономіку та чітку керованість. Мультимедіа та панель приладів не обладнана якимись вишуканими функціями, але є зручне рішення щодо перемикання багатьох функцій кнопками на рульовому колесі.

Ще водії кажуть про хорошу динаміку розгону навіть взимку. Машина підходить як для міських доріг, так і для бездоріжжя. Придбати машину можна за ціну від 369 тисяч гривень.

Toyota Camry

Японський автомобіль є одним із найкращих варіантів, якщо говорити про ціну. Стильний, місткий та комфортабельний, цей автомобіль у базовому варіанті коштує майже 800 тисяч гривень.

Седан має двигун з двигуном об’ємом 2,5 л. Обслуговування Camry обійдеться дорого, але якщо встановлювати оригінальні деталі, ремонтувати автівку можна не часто.

Renault Logan

Модель із найдоступнішою ціною. На ринку представлені седан, хетчбек та універсал Renault. Дизайн не можна назвати найстильнішим, проте водії цінують, що ремонтувати автомобіль не потрібно за усі гроші світу.

Тож коли фінансова ситуація залишає бажати кращого, Renault Logan, напевно, ідеальний варіант. Деталі продаються повсюдно, і встановити багато з них можна навіть самостійно. До слова, коштує автівка від 200 тисяч гривень.