У мережі показали, якими автомобілями найчастіше їздить митрополит УПЦ Павло.

Священнослужитель віддає перевагу автомобілям німецького бренду Mercedes-Benz. Павла неодноразово бачили у розкішних автомобілях німецької марки, різних моделей та років випуску, повідомляє MMR.

Багато разів митрополит УПЦ Павло (Петро Лебідь) був помічений у дорогих автомобілях преміум-класу. Зазвичай це преміальні та недешеві Mercedes-Benz.

Траплялися випадки, коли митрополит Павло досить бурхливо реагував на питання про походження його автомобілів. За всі роки за митрополитом навіть закріпилося прізвисько Паша Мерседес.

Свою любов до автомобілів Mercedes священнослужитель пояснював не тягою до розкоші, а необхідністю – мовляв, йому понад 50 років, він має діабет і хворі суглоби.

«Їздим? Так, ми їздимо на машинах. Я маю Mercedes. Це не розкіш, а засіб пересування. Якби випустили хорошу нашу машину, я їздив би на ній. Я не бачу тут нічого такого», – заявив митрополит Павло.

Раніше він їздив на Mercedes S-Class у кузові W221. Ці моделі випускалися з 2005 по 2013 рік. Свій Mercedes митрополит отримав у подарунок до 50-річчя 2021 року.

Також він розповідав, що має ще старий Mercedes 1998 року. Зазвичай, цей автомобіль використовується учнями духовних шкіл як весільний автомобіль.

Які авто використовує митрополит УПЦ Павло:

1. Mercedes-Benz S500 4Matic

2. Mercedes-Benz GL350 Bluetec

3. Mercedes-Benz V220 CDI