У Львові на базі вищого професійного училища комп’ютерних технологій та будівництва розробили повнопривідний багі «ГУРКІТ», який своєю унікальною конструкцією та властивостями відрізняється від інших багі. Під час його створення головна мета була допомагати військовим на передовій. Тому вже наступного тижня багі відправиться на фронт.

Приблизно 7 місяців тривала розробка цього багі. В процесі були задіяні і вчителі і учні училища. Цей екземпляр є покращеною та більш вдосконаленою версією попередніх моделей, розроблених учнями. Багі «ГУРКІТ» має низку переваг порівняно з іншими багі, що використовуються на передовій. Наприклад, він має центральне розташування двигуна, що дозволяє розвантажити ходову частину, збільшити прохідність та зменшити ризик перекидання.

«ГУРКІТ» також є трьохмісним, а одне місце може бути повністю складеним, щоб забезпечити перевезення поранених. Також багі має зручний відсік для різного озброєння та дві точки для фіксації кулеметів. Крім того, багі має високий кліренс, захищений безнобак, незалежну підвіску спереду та ззаду, дискові гальма по колу, вантажопідйомність, маневреність та інші переваги.