Компанія Chery представила у КНР новий кросовер TJ-1. Автомобіль отримав версію з гібридною силовою установкою.

Сама китайська марка позиціонує новий TJ-1, як міський паркетник із «легким» позашляховим ухилом (Light Off-Road). При цьому офіційної назви авто ще не має, пише MMR.

За розмірами новинка виявилася трохи більшою, ніж Tiggo 7 Pro Max, поступившись йому лише за висотою. У TJ-1 вона становить 1680 мм при довжині 4515 мм, ширині 1865 мм та колісній базі 2675 мм.

Візуально Chery TJ-1 виділяється на тлі інших незграбної формою кузова з прихованими дверними ручками, вузькими ходовими вогнями та головною оптикою, інтегрованою в передній бампер.

Технічно кросовер цікавий тим, що у нього два види силових установок – бензинова та гібридна. Перша є звичною для Chery зв’язкою з 1,6-літрового турбодвигуна і семиступінчастого «робота». Друга ж є «гібридом» CD-M, що підзаряджається. Гібридна система складається із 1,5-літрового ДВЗ потужністю 156 к.с. (220 Нм), двох електромоторів і триступінчастої коробки передач DHT.

Максимальний запас ходу гібридного Chery TJ-1 при повному баку бензину та повністю зарядженій батареї становить 1400 км.

Враховуючи той факт, що марка Chery успішно продає свої бензинові кросовери в Україні, то незабаром на нашому ринку може з’явитися і нова гібридна модель.