Автомобіль давно перейшов з розряду унікального транспортного засобу на все життя в категорію статусних і модних атрибутів успішного життя. Але не всі старі марки користуються попитом на ринку, тому META пропонує вивчити рейтинг авто, які ви зможете продати навіть через багато років.

Деталі

Виробники постійно модернізують модельний ряд своїх автомобілів, прибирають недоліки і додають унікальні опції заради прибутку і уваги покупців. З презентацією нового залізного коня попередні автоматично переходять до застарілих, але це не стосується наступних шести авто.

Які авто продаються найкраще

Перше місце по праву посідає найпопулярніший на ринку Volkswagen Passat. Його роками ввозять в Україну і незалежно від комплектації та року випуску цей автомобіль точно можна буде продати вигідно і без зайвого клопоту навіть через 5 років. Відіграє роль і ціна, яка коливається в межах 8 тисяч доларів.

Volkswagen Golf також не відстає від старшого побратима і вирізняється доступною ціною на рівні 6 тисяч доларів, економічною витратою пального та легкістю в обслуговуванні.

На третьому місці опинився чеський Skoda Octavia — за нього можна стабільно виручити близько 8 тисяч доларів, а модель місяцями перебуває в лідерах з продажу старих автомобілів.

Увійшов до рейтингу авто, які продаються найкраще, і американський Ford Focus із цінником у 7 тисяч доларів. Він, як і раніше, користується попитом і добре продається на вторинному ринку.

Популярні в Україні і французькі Renault Megane. Це бюджетна машина з доволі поширеними на СТО країни деталями, тому по кишені її ремонт боляче не вдарить, а коштує вона близько 7,5 тисяч доларів.

Але найбільш ходовою можна назвати Toyota RAV4, у якої існує незрівнянне число модифікацій, а модель невибаглива в обслуговуванні і коштує приблизно 17 тисяч доларів. Вона не втратить інтересу потенційних покупців і через кілька років.