Багато водіїв хочуть змінити своє авто та спробувати на собі всі переваги автоматичної коробки передач. Експерти вирішили проаналізувати авторинок та створити рейтинг машин з АКПП вартістю до 8 тисяч доларів (близько 300 тисяч гривень за актуальним курсом). До рейтингу увійшли компактні авто, що є ідеальними для поїздок містом, пише Wheels News.

Volkswagen Golf VI

Volkswagen Golf є іконою свого класу, адже модель надійна, бюджетна та авторитетна. Найпопулярнішими є 1,6-літрові дизелі з 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач DSG. Але коробка передач давніших часів є менш надійною.

Volkswagen Jetta

Дана модель випускалася з 2010 по 2014 рік. Авто має сучасний дизайн, воно надійне, практичне та економічне. Але уважно досліджуйте канали надходження моделі, адже імпортовані машини з Північної Америки мають неприємні сюрпризи.

Peugeot 408

Модель Peugeot 408 випускався з 2011 по 2015 рік. Автомобіль є комфортний, практичний та надійний. Розробники адаптували автомобіль під погані дорожні умови, але не зробили зразкову коробку передач.

Opel Astra

Автомобіль випускали з 2009 по 2013 роки. Модель якісна, надійна та при гідній експлуатації не буде вимагати частого обслуговування. Але Opel Astra мають невеликий вибір «автомату», великий пробіг та не дуже економний розхід палива.

Skoda Octavia

Модель випускалася з 2008 по 2012 рік та зарекомендувала себе, як чудовий універсальний транспортний засіб. Звісно, авто надійне, але ціна невиправдано висока, а довговічність АККП не завжди на висоті.

Renault Megane

Модель випускалася з 2008 по 2013 рік. Виробник створив якісну модель, що є надійною та комфортною. Більшість авто на вторинному ринку продається з великим пробігом, тому потрібно ретельно оглядати автомобіль.

Renault Fluence

Найкращим вибором вважається Renault Fluence, що випускався з 2009 по 2016 рік. Автомобіль має найбільшу кількість схвальних відгуків, є економічним та практичним. Звісно, що не може бути без дрібних недоліків. Салон
Renault Fluence має бежевий колір, а варіатор є слабкий.