Яких тільки саморобних конструкцій не зустрінеш на українських дорогах. І новий тому приклад – ось цей автомобіль, фото якого опублікував Євген Середницький на своїй сторінці в Фейсбук.

Тільки уявіть вітчизняний позашляховик ЛуАЗ «Волинь» з кузовом від Volkswagen Golf. І все це реально існує і навіть їздить на полтавських номерах.

Луцьке коріння легко впізнається по капоту, облицюванню радіатора та фарам. Видає ЛуАЗік й коротка колісна база. А ось «одяг» запозичений від Golf другого покоління. Тридверний кузов останнього, щоправда, у задній частині вкоротили, що добре видно по підрізаному вікну за передніми дверима. На кормі можна побачити запасне колесо – куди ж без нього.

Зазначимо, що є такі умільці, які з «Волині» роблять зменшені копії Mercedes-Benz Gelandewagen, але щоб ЛуАЗ схрестити з «Гольфом» – це щось. До речі, свого часу Volkswagen Golf II випускався у позашляховому виконанні Сountry.

Машина отримала систему повного приводу від Steyr-Daimler-Puch, довгохідну підвіску, збільшений кліренс (210 мм) та захист двигуна знизу. Щоправда, виготовили таких версій 4х4 небагато – лише 7735 од.