У США знайшли Lexus LS 2001 року із зразковою надійністю. Представницький седан проїхав понад мільйон кілометрів і перебуває у хорошому стані. Про автомобіль розповіли на сайті Cars and Bids, пише «Фокус».

Якщо точніше, то на одометрі Lexus LS 430 — 1 010 600 км. Автомобіль непогано зберігся, якщо враховувати його пробіг та вік. На кузові присутні сколи від каміння, але загалом його стан добрий. А ось у салоні сліди активної експлуатації більше видно — на кермі шкіряне оздоблення в потертостях, а на сидіннях воно потріскалося.

Натомість до технічної частини питань немає – Lexus LS 430 регулярно обслуговувався. Йому міняли олію та фільтри кожні 10 000 км, а також періодично проводили заміну ременя ГРМ, свічок запалювання, гальмівних колодок та дисків, а також інших розхідників. Серйозних несправностей автомобіль не мав.

Під капотом Lexus LS 430 2001 встановлений 4,3-літровий V8 потужністю 290 к. с. У парі з ним працює 5-ступінчаста автоматична КПП.

Комплектація Lexus LS 430 досить багата за мірками 2001 року. Вона включає люк, потужну аудіосистему Mark Levinson з CD-чейнджером, навігацію, електроприводи сидінь та кермової колонки, підігрів крісел.

Нещодавно Lexus LS 430 продали на онлайн-аукціоні. За нього віддали лише 4450 доларів.