Незважаючи на те, що Україна продовжує протистояти російській окупації, а на Сході країни тривають запеклі бої, деякі українці почали забувати про війну. Наприклад, у центрі Києва знову почали збиратися любителі тюнінгованих автомобілів та ревти моторами.

На шанувальників дріфту співробітники поліції неодноразово складали протоколи про порушення правил дорожнього руху, але результату це не дало. Тому на черговий захід «форсажників» інспектори прийшли разом із представниками військкомату, які й вручили присутнім повістки, повідомляє «Автоцентр».

«Мені здається, що суспільство давно вже сказало своє слово про прийнятну поведінку під час війни. І я зараз не кажу про те, що зовсім не можна кави випити або пообідати/повечеряти в якомусь закладі. Загалом ми і воюємо, щоб люди могли нормально жити. Але всьому є межі. Заганяти заряджені тачки у центр міста, ревти там моторами, дрифтувати вулицями — це вже називається фарс під час війни», – написав на своїй сторінці у Facebook перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

Також він зазначив, що хлопці, які крутяться біля «заряджених» автомобілів за віком та станом здоров’я цілком можуть тримати автомат. Свої здібності вони цілком зможуть пристосувати і на передовій. За словами Білошицького, автомат теж можна «прокачати та протюнінгувати». Є гідні лайфхаки.