Volkswagen Passat B4 – надзвичайно популярна модель як у Європі, так і у нас. Особливо у версії універсал. Саме таку машину показали на YouTube-каналі Flexiny, розповідає Wheels News.

“Пассат” білого кольору простоявав на відкритому повітрі вісім років, що сильно позначилося на його стані. Кузов машини місцями почав покриватися глибоким іржею і брудом, що в’ївся, а шини втратили тиск.

Втім, технічна частина універсала гідно витримала випробування часом, адже блогерам вдалося оживити двигун машини без особливих хитрощів, а також влаштувати авто тест-драйв по польових дорогах. Весь цей процес показали у 20-хвилинному відео без жодного слова.

Під капотом покинутого “Пасата” був встановлений добре знайомий власникам цієї моделі 1,8-літровий атмосферний бензиновий мотор, що видає 90 кінських сил та 135 Нм.

При цьому трансмісія машини виявилася трохи рідкіснішою – 4-швидкісним “автоматом”. Тоді як більшість пропозицій таких автомобілів на вторинному ринку припускають наявність у них механічної коробки передач.