Завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС виготовив і передав замовнику черговий спецавтмобіль. Це машина дорожня комбінована АТ-МДК-11/31 з піскорозкидальним обладнанням та автономним поворотним відвалом для обслуговування доріг.

Про це повідомляє MMR із посиланням на пресслужбу виробника.

«Нове авто допоможе комунальникам оперативно розчищати вулиці міста від снігових заметів та посипати дороги піщано-сольовою сумішшю в зимовий період, а у теплу пору року буде функціонувати як звичайний багатотонний самоскид та вирішувати ряд завдань, пов’язаних із вивезенням та доставкою піску, щебеню, асфальту, сміття, ґрунту, відходів тощо», – йдеться у повідомленні.

Машина дорожня комбінована АТ-МДК-11/31 зі змінним обладнанням на базі тривісного самоскида оснащена бункером для піско-соляної суміші об’ємом 8,5 куб.м.

Ширина робочої зони снігоочисного гідравлічного відвалу сягає 2,7-3,0 метри. Ширина посипки реагентами — від 3 до 12 метрів.

За допомогою універсальної монтажної плити, встановленої на передньому бампері автомобіля, відвал легко монтується. Управління поворотом відвала вправо-вліво, підйом-опускання здійснюється з кабіни водія.

Автомобіль оснащений кузовом об’ємом 15,4 куб.м.

Раніше завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС виготовив партію сучасних функціональних автовишок.