Нещодавно Toyota повідомила про те, що планує відмовитися від моделі Camry на японському ринку. Втім, це рішення ніяк не позначиться на інших країнах, де знаменитий седан D-класу продається величезними накладами.

Вже відомо, що нова генерація Camry знаходиться у розробці та буде представлена наступного року. Як виглядатиме ця чотиридверка показали на перших рендерах.

Авторами зображень майбутнього покоління Camry виявилися комп’ютерні дизайнери з ательє “Digimods Design”, повідомляє Wheels News. Автомобільні художники черпали натхнення з екстер’єру Toyota Prius, що нещодавно пережив серйозну модернізацію, а також нового крос-седана Toyota Crown.

Судячи з рендерів, нова «Камрі» отримає переглянутий дизайн із суворішими лініями кузова. Спереду седану дістанеться нова оптика складної форми, об’єднана між собою смужкою, що світиться, а також повністю іншим бампером.

У показаного на рендерах автомобіля як такої немає решітки радіатора, а повітрозабірник знизу виглядає дуже компактним. Все це натякає на те, що у компанії зроблять вибір лише на користь бензиново-електричних силових установок.

Щодо корми, то зміни в цій частині кузова чекають також на бампер. Крім нього, радикально перетвориться дизайн задніх ліхтарів – вони отримають нову форму і будуть зістиковані між собою світлодіодною смугою, що пронизує кришку багажника.

В основу нового покоління Camry має лягти колишня платформа TNGA-K. Жодних інших подробиць про технічну сторону автомобіля поки що немає.

На конвеєр седан стане ближче до середини 2024 року, а вже через кілька місяців надійде у продаж на світових ринках (за винятком Японії).